Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبرها از نحوه برگزاری و قیمت بلیط کنسرت‌ها اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:34 - 10 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۶۱۴

خبرگزاری میزان - دهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبرها از نحوه برگزاری و قیمت بلیط کنسرت‌ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


«مجید صالحی» با صحنه زنی راهی جشنواره فیلم فجر می‌شود

فیلم سینمایی «صحنه زنی» به کارگردانی علیرضا صمدی و نقش آفرینی بازیگرانی، چون مجید صالحی، مهتاب کرامتی و بهرام افشاری از جمله گزینه‌های حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

خبرگزاری میزان - سینماهای سراسر کشور پس از شیوع کرونا دچار شوکی طولانی مدت شدند، اتفاقی که باعث شد تمامی سالنهای سینما نزدیک به پنج ماه طعم تلخ تعطیلی را بچشند، در همین راستا بود که برای حفظ سلامت عوامل پشت صحنه سینمایی اکثر آثار تولید خود را نیز متوقف کردند. 

حال با بازگشایی سینماها فصل جدیدی در برابر سینمای ایران قرار گرفته و باید دید این هنر تا چه حد طی چهار ماه گذشته دچار تغییر شده است. هرچند بازگشایی سینماها از تیر ماه اتفاق می افتد اما برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همچنان یکی از مهمترین دغدغه های سینماگران است.

در این میان کارگردانان جوان و پیشکسوت سینما با توجه به اعلام رییس سازمان سینمایی مبنی بر قطعی بودن برگزاری جشنواره فیلم فجر پیش تولید آثار خود را آغاز کرده اند و سینما بار دیگر با سرعت به سمت مسیر همیشگی تولید و عرضه قرار گرفته است.

حال با بازگشایی سینماها بسیاری از کارگردانان و فیلمسازان با اعلام شروع فیلمبرداری پروژه های خود خبر از سال شلوغ سینمایی می‌دهند، تاکنون کارگردانانی همچون محمدحسین مهدویان، مرتضی علی عباس میرزایی، آرش انیسی، وحید جلیلوند، محسن قرایی و نیما جاویدی خبر از شروع پروژه های خود داده اند. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تشریح نحوه جدید برگزاری کنسرت‌ها در شرایط کرونایی/تا پایان تابستان گرانی بلیت کنسرت نداریم

مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد گفت: قیمت بلیت کنسرت‌ها تا پایان مرداد ماه که زمان برگزاری کنسرت‌ها قبل از ماه محرم است هیچ تغییری نخواهد کرد و ما شاهد هیچگونه گران شدن قیمت بلیت‌ها نخواهیم بود. 

محمد الهیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون بازگشایی سالن‌های کنسرت پس از تعطیلات کرونایی گفت: همانطور که مستحضر هستید ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوب کرد که سالن‌های برگزاری کنسرت می‌توانند از ابتدایی تیر ماه با پنجاه درصد ظرفیت مخاطب آغاز به کار نمایند.

وی درباره نوع نظارت دفتر موسیقی بر برگزاری کنسرت‌ها ادامه داد: دفتر موسیقی بخش نامه‌ای را به سالن‌های بزرگ تهران که بالای ۱۲۰۰ نفر ظرفیت دارند و از دفتر موسیقی مجوز می‌گیرند و همین طور سالن‌های زیر مجموعه معاونت هنری شامل تالار وحدت، تالار رودکی و بنیاد نیاوران ارسال کرده است، علاوه بر آن دفتر موسیقی نامه‌ای را به ادارات کل ارشاد استان‌ها مبنی بر لازم الاجرا بودن بند‌های پانزده گانه پروتکل‌های بهداشتی ارسال کرده است.

بیشتر بخوانید: آخرین گفت‌وگوی «محمد الهیاری» با میزان را اینجا بخوانید

مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد پیرامون اجرای کنسرت در شهرستانها اضافه کرد: شروع به کار سالن‌های برگزاری کنسرت در هر استان مشروط به تاییدیه ستاد مبارزه با کرونا همان استان خواهد بود و با توجه به وضعیت شیوع بیماری کرونا بازگشایی‌ها صورت می‌گیرد.


وی درباره چگونگی برگزاری کنسرت در شهر تهران افزود: در شهر تهران بنا بر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تاریخ بازگشایی‌ها اول تیر ماه اعلام شد، البته این بازگشایی صرفا با فروش پنجاه درصد ظرفیت سالن امکان پذیر است، به طور مثال اگر سالن برج میلاد ۱۶۰۰ نفر ظرفیت دارد می‌تواند با ظرفیت حداکثر هشتصد نفر میزبان مخاطبان در کنسرت ها باشد.

اله يارى در مورد توقف اجراهای موسیقی در شهریور ماه اذعان کرد: در همین راستا نحوه پر شدن سالن‌ها نیز با سایت‌های بلیت فروشی و مدیریت سالن‌ها در میان گذاشته شد، تا همین لحظه دست کم پنج اجرای صحنه‌ای برای تیر و مرداد ماه درخواست اجرا داده اند، همانطور که می‌دانیم انتهای مرداد ماه مصادف با آغاز ماه محرم خواهد بود و اجرا‌ها حداکثر تا پایان مرداد ماه روی صحنه خواهند رفت.

وی درباره آغاز به کار کنسرت‌ها بعد از ماه صفر ادامه داد: نیمه دوم سال برای اجرا‌های صحنه‌ای از آبان ماه و بعد از اتمام ماه صفر و با ارزیابی ستاد ملی مبارزه با کرونا آغاز خواهد گردید، در آن زمان این ستاد وضعیت سلامت کشور را بررسی خواهد کرد و همه ما بدون شک تابع مصوبات این ستاد خواهیم بود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

برگزاری نمایشگاه کتاب تهران همچنان در گرو تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا

مهدی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین وضعیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: در حال حاضر شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کتاب تهران همچنان منتظر تاییدیه ستاد ملی مبارزه با کرونا برای برگزاری این دوره از نمایشگاه کتاب تهران است. حال باید دید که این ستاد چه زمانی را برای برگزاری نمایشگاه کتاب اعلام می‌کند.

وی با اشاره به تنظیم شیوه نامه اجرایی این دوره از نمایشگاه افزود: طی شیوه نامه‌ای که ما برنامه ریزی خود را در آن برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال کرده ایم، منتظریم تا این ستاد بهترین زمان برگزاری نمایشگاه کتاب را برای ما مشخص نماید.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از نمایشگاه کتاب تهران اینجا کلیک کنید

این مسئول نمایشگاه کتاب در همین راستا اذعان کرد: بدون شک دلخواه ما برگزاری نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود اما از سویی باید سلامت جامعه در صدر امور قرار گیرد، به همین دلیل ما همچنان در انتظار جوابیه ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهیم ماند زیرا باید این رویداد بزرگ فرهنگی با امنیت کامل برگزار شود تا مخاطبان بتوانند با خیال راحت و اطمینان خاطر در آن حضور یابند. 

معاون اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اعلام آمادگی تیم اجرایی این نمایشگاه برای برگزاری دوره پیش رو اظهار کرد: برنامه ریزی‌ها و همچنین تمامی پیش بینی‌ها برای برگزاری هر چه بهتر و امن‌تر نمایشگاه کتاب تهران انجام شده و شورای سیاست گذاری تا حد امکان تمامی امکانات خود برای برگزاری ایمن این دوره از نمایشگاه را به میدان آورده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید 

چگونه در ایام مبارک «دهه کرامت» سلب توفیق الهی نشویم؟

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: سرّ عدم بهره حداکثری ما از مشاهد مشرفه و آن زمان‌های ویژه، سلب توفیق‌هایی است که با آن روبرو هستیم و آن هم چندین عامل دارد اما از جمله عوامل آن غفلت است.

معین شرافتی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون ارزش و جایگاه زیارت حضرت «فاطمه معصومه (س)» گفت: کشور ما را با دو فرزند «امام موسی کاظم (ع)»، یعنی «امام رضا (ع)» و حضرت «فاطمه معصومه (س)» می‌شناسند، دو وجود نازنینی که حقیقتا ما مهمان آن‌ها هستیم. علاوه بر فیض‌هایی که از قم و مشهد مقدس به کشور ما می‌رسد می‌تواند فیوضات معنوی فردی بسیاری را هم شامل حال ما کند، حقایقی که اهمیت و ارزش آن را باید با بررسی سیره علما و بزرگان و نوع عرض ارادت آن‌ها دانست، به ویژه در ایام ولادت این خواهر و برادر بزرگوار که دهه کرامت نام دارد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی به ارزش و اهمیت زیارت حضرت «فاطمه معصومه (س)» اشاره و تصریح کرد: فیوضات الهی که در زیارت حضرت «فاطمه معصومه (س)» نهفته است حتماً آن قدر ارزش و بها داشته که بزرگان و علمای دینی خاک حرم ایشان را طوطیای چشمان خود کرده و می‌کنند. ولی سؤال پا بر جا این است که چرا آن فیض رحمانی و شهود ربانی به ما دست نمی‌دهد و در نهایت به حس سبکی و سبکبالی که بزرگان دست یافتند ختم نمی‌گردد؟.

این کارشناس علوم قرآنی در همین راستا ابراز کرد: البته این عدم استفاده ما از فیض‌های ربانی منحصر در مکان‌های مشرفه نیست و برخی زمان‌های ناب را نیز شامل می‌شود، مانند شب قدر و شب و روز عید سعید فطر، شب‌ها و عصر‌های جمعه و یا هر روز از اذان صبح تا طلوع آفتاب. پس مهم است که علت محرومیت خود را از آن باب که عارفان و سالکان متنعم هستند بررسی کنیم.

وی با اشاره به نکته کلیدی که در زیارت‌نامه حضرت «فاطمه معصومه (س)» وجود دارد بیان کرد: در پایان زیارت‌نامه حضرت «فاطمه معصومه (س)» آمده است: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تَخْتِمَ لِی بِالسَّعَادَةِ فَلا تَسْلُبْ مِنِّی مَا أَنَا فِیهِ؛ خدایا از تو می‌خواهم، که سرانجام کارم را به خوشبختى ختم کنى و آنچه را در آنم از دستم نگیرى»، در این زیارتنامه که به نقل از «امام رضا (ع)» است دو نکته مهم و حیاتی را به عنوان نتیجه و ثمره این زیارتنامه نیز در خود دارد، اول آنکه فرد در آخر کار و عمر عاقبت به خیر شود و اینکه در طول حیات و زندگی خویش از طرف خداوند سلب توفیق نگردد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

رواق‌های حرم مطهر رضوی نمونه‌ای ارزشمند از هنر دوره‌های مختلف تاریخ

رواق‌های حرم «امام رضا (ع)» نیز مانند صحن‌ها و ایوان‌ها نمونه‌های ارزشمندی از هنر دوره‌های مختلف تاریخ به شمار می‌آیند، ۲۷ رواق در مجموعه‌ی حرم مطهر وجود دارد که روی هم رفته مساحتی بالغ‌ بر ۵۷ هزار مترمربع را به خود اختصاص داده‌اند.

خبرگزاری میزان - رواق به معنی ایوان، پیشگاهِ خانه و سایبان است و در مجموعه حرم مطهر رضوی به بنا‌های سرپوشیده‌ای که در اطراف بقعه مطهر قرار دارند، رواق گفته می‌شود.

رواق‌های حرم «امام رضا (ع)» نیز مانند صحن‌ها و ایوان‌ها نمونه‌های ارزشمندی از هنر دوره‌های مختلف تاریخ به شمار می‌آیند. ۲۷ رواق به نام‌های رواق دارالحفاظ، رواق دارالسیاده، گنبد حاتم خانی، گنبد الله وردیخان، توحید خانه، دارالفیض، دارالشکر، دارالشرف، دارالضیافه، دارالسعاده، دارالسلام، دارالسرور، دارالعزه، دارالذکر، دارالزهد، شیخ‌بهائی، دارالعباده، دارالاخلاص، دارالولایه، دارالاجابه، دارالهدایه، دارالرحمه، دارالحکمه، دارالحجه، «امام خمینی (ره)»، دارالمرحمه، دارالکرامه، کوثر، غدیر، دارالقرآن، «حضرت معصومه (س)» و «حضرت زهرا (س)» و دو رواق زیر بستی شیخ حر عاملی و شیخ طوسی در مجموعه‌ی حرم مطهر وجود دارد که روی هم رفته مساحتی بالغ‌بر ۵۷ هزار مترمربع را به خود اختصاص داده‌اند. در این گزارش به معرفی برخی از این رواق‌ها می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

***رواق شیخ طوسی

این رواق ۴۰۰۰ مترمربعی در ضلع غربی رواق دارالحجه و دو طرف ورودی آن رواق از بست شیخ طوسی واقع شده است که از شمال به ساختمان کتابخانه مرکزی و از جنوب به رواق دارالاجابه متصل است. این رواق در سال‌های پایانی دهه ۸۰ شمسی افتتاح شده است و از آن برای برگزاری مراسم عقد و ازدواج زوج‌هایی متدین استفاده می‌شود که علاقه‌مند به آغاز زندگی مشترک خود در جوار مرقد منور «امام رضا (ع)» هستند.

***بزرگ‌ترین رواق حرم مطهر

رواق «امام خمینی (ره)» از بزرگ‌ترین رواق‌های حرم «امام رضا (ع)» با ۹ هزار مترمربع وسعت است که با پوشاندن سقف و آرایه بندی یکی از صحن‌های مجموعه حرم مطهر احداث شده است. صحن امام خمینی که پیش‌تر به نام‌های صحن موزه و صحن پهلوی شناخته می‌شد، در سال‌های ۱۳۱۶ تا ۱۳۲۴ شمسی مقابل خیابان «امام رضا (ع)» ساخته و ساختمان کتابخانه و موزه در انتهایش بنا شد و به همین علت به صحن موزه مشهور شد. این صحن به علت موقعیت خاصش که به تالار تشریفات آستان قدس در بالای رواق دارالزهد راه داشت، برای استقبال از هیئت‌های رسمی استفاده می‌شد و کمتر به روی عموم زائران گشوده می‌شد. پس از انقلاب اسلامی، این صحن برای برگزاری مراسم سیاسی و سخنرانی‌های مناسبتی استفاده می‌شود.

این رواق از غرب به مسجد گوهرشاد، از شرق به ساختمان موزه، از شمال به صحن آزادی و تالار تشریفات، دارالزهد، رواق شیخ بهایی و دارالعباده و از جنوب به صحن جامع رضوی راه دارد. از این رواق برای برگزاری مراسم مذهبی و سیاسی و برپایی نماز جمعه و دیگر آیین‌های خاص استفاده می‌شود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما اخبار تلویزیون برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ستاد ملی مبارزه با کرونا جشنواره فیلم فجر خبرگزاری میزان برگزاری کنسرت بیشتر بخوانید همین راستا فاطمه معصومه برای برگزاری رواق های حرم دفتر موسیقی کلیک کنید آخرین خبر مرداد ماه داده اند امام رضا کنسرت ها حرم مطهر رواق ها سالن ها تیر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود:‌ بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت:‌ امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود
  • نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود